Lovitură grea pentru PRO TV și Măruță, după emisiunea în care a apărut fata violată din Vaslui

Cătălin Măruță și PRO TV primesc lovitură după lovitură, în urma emisiunii ”La Măruță” de marți după-amiază, în care a fost dezvăluită identitatea fetei violate din Vaslui.

Citește și: Fata violată din Vaslui, DECLARAȚII tulburătoare la TV

Cristian Ducu, profesor de etică în cadrul Universității din București, solicită, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, sancționarea PRO-TV-ului de către CNA și încetarea contractului dintre televiziune și Cătălin Măruță.

”‪#‎oricepentrurating‬ Măruță și echipa sa nu mai au ce căuta la televizor pentru că au dezvăluit identitatea victimei violului de la Vaslui. Solicit public CNA-ului să se sesizeze și să sancționeze postul ‪#‎protv‬ conform prevederii de la art. 95, lit. c, din Legea audiovizualului, adica cu intreruperea emisiei timp de 3 ore si difuzarea intre orele 18.00 si 21.00 doar a conținutului deciziei de sancționare. Temeiul unei astfel de acțiuni constă în art. 29, lit. c, și anume faptul că deținătorii de licențe din audiovizual nu au voie să prejudicieze demnității umane. Solicit postului ProTV să pună în aplicare codul de etică propriu și să decidă încetarea contractului cu Măruță. De asemenea, solicit companiilor care au avut reclamă în timpul emisiunii amintite să adopte o poziție publică. Tot așa cum și alte companii au avut demnitatea de a nu fi în aceeași cocină cu Acces Direct”, a scris Cristian Ducu pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Vezi și: Avocata fetei violate îl face praf pe Măruță: Sunt scandalizată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel