Polițistă însărcinată, agresată în timpul unei intervenții

Mașină de poliție
Mașină de poliție

O polițistă din Argeș, însărcinată în luna a 5-a, a fost trasă de păr, iar uniforma i-a fost ruptă în timp ce intervenea pentru aplanarea unui conflict.

Potrivit Poliției Argeș, membrii unei familii din Vulturești s-au luat la ceartă, iar o femeie a leșinat, astfel că a fost chemată ambulanța. La fața locului a mers și o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești, formată dintr-un polițist și o polițistă, transmite Mediafax.

În timp ce i se acordau îngrijiri medicale persoanei care a leșinat, o altă femeie a încercat să urce în ambulanță pentru a o lovi pe cea care primea îngrijiri medicale.

„Polițista a împiedicat agresiunea, asigurând securitatea echipajului medical și a femeii care solicitase îngrijiri medicale", spun polițiștii.

Ce s-a întâmplat cu polițista

Potrivit Mediafax, polițista, însărcinată în luna a cincea, a fost trasă de păr, iar uniforma i-a fost ruptă. Ca să scape, ea a folosit spray-ul iritant-lacrimogen din dotare.

„Niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni și nu au fost înregistrate pagube materiale. Ulterior evenimentului, polițista a fost consultată de un echipaj medical, care a constatat că aceasta nu a suferit leziuni", arată Poliția Argeș.

Conflictul a avut loc în urmă cu câteva zile.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru ultraj, cel care a agresat polițista fiind arestat preventiv.

Vezi și: Cine este doamna Geta de la Poliția Rutieră. Povestea din spatele unei fotografii virale pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel