Pogba, pus pe lista de transferuri. Pe cine vrea să cumpere Mourinho

Paul Pogba
Paul Pogba

Paul Pogba este pus pe lista de transferuri de Manchester United și va pleca în vară, pentru cel puțin 100 de milioane de euro.

Relația dintre Paul Pogba și Jose Mourinho nu prezintă căi de remediere. Cei doi au avut mai multe conflicte, iar în ultimele luni au apărut în presa din Anglia mai multe speculații cu privire la o eventuală plecare a francezului de pe Old Trafford.

Presa engleză anunță din nou faptul că mijlocașul va pleca, iar asta se va întâmpla cert în perioada de transferuri din vară. Daily Mirror notează că cel mai scump jucător din istoria lui Manchester United se pregătește să-și facă bagajele, asta după ce problemele dintre Pogba și antrenorul portughez s-au acutizat. Cei doi nici nu-și mai vorbesc, discuțiile fiind intermediate de către secundul Rui Faria și ceilalți membri ai staff-ului.

Mourinho și-a făcut lista de cumpărături

Pogba va pleca la vară pentru o sumă de peste 100 de milioane de euro, scrie presa britanică. Cu banii de pe francez, Mourinho vrea să cumpere de la Real Madrid. Mourinho ar fi interesant de doi jucători, fundașul central Raphael Varane și mijlocașul Toni Kroos.

Manchester United a plătit 105 milioane de euro în 2016 pentru Pogba, atunci când l-a cumpărat de la Juventus. În vârstă de 25 de ani, Pogba are 49 de selecții la naționala Franței și 8 goluri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel