Tătărușanu, surprins că nu a jucat cu Israel. Ce spune despre Niță

Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu reprezintă o piesă de bază la Nantes, dar asta nu îi garantează postul de titular la naționala lui Contra. 

Ciprian Tătărușanu a fost surprins că selecționerul Cosmin Contra nu a început cu el titular în amicalul cu Israel, câștigat cu scorul de 2-1. „Guriță" l-a preferat în poartă pe Florin Niță, portarul cehilor de la Sparta Praga, care a evoluat tot meciul.

„Mă aştept să fiu titular la fiecare meci, însă depinde de antrenor ce decizie ia. Antrenorul decide cine va fi căpitan, pentru mine nu e aşa important să fiu căpitan, ci să joc", a declarat Ciprian Tătărușanu.

Patru portari, un singur loc

Goalkeeper-ul lui Nantes privește concurența de la națională ca pe o provocare și ca pe un lucru pozitiv. Cei doi rivali de pe post, Florin Niță și Costel Fane Pantilimon evoluează constant la echipele lor de club, în străinătate. Florin Niță este titular la Sparta Praga, iar Costel Pantilimon la Nottingham. În plus, Silviu Lung jr, neselecționat pentru această dublă, reprezintă o altă soluție pentru postul de portar.

„Mereu a fost concurenţă la portari la echipa naţională. Cu cât mai mare este concurenţa, cu atât mai bine", a declarat goalkeeperul român, titlular meci de meci în cele 29 de partide ale lui Nantes din Ligue 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel