Perianu (CSM Bucureşti) - Plecarea lui Tomas Ryde a fost un şoc pentru noi

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Gabriela Perianu, a declarat, joi, că demisia antrenorului Tomas Ryde a fost un şoc pentru jucătoare având în vedere că a avut loc chiar înaintea debutului noului sezon al Ligii Campionilor.

"Eu nu sunt în măsură să comentez decizia lui Tomas Ryde, dar mă bucur că Adi Vasile a rămas alături de noi. Îmi doresc din tot sufletul să continuăm pe drumul cel bun. A fost un şoc înaintea începerii Champions League, dar noi suntem obişnuite, cam în fiecare lună am avut câte un şoc. Din păcate a fost un şoc pentru fiecare dintre noi. După întoarcerea de la echipa naţională nu am avut timp să comunicăm. Iar când ne-a dat această veste de a renunţa ne-a cam surprins. Dar a fost alegerea lui şi nu pot să spun altceva", a spus interul stânga, înaintea antrenamentului desfăşurat, joi, la Sala Apollo din Capitală.

Ea a menţionat că Tomas Ryde, care este şi selecţioner al României, nu i-a comunicat nimic despre intenţia sa în perioada petrecută la echipa naţională. "Eu am stat doar trei zile la echipa naţională, iar din discuţiile cu Tomas nu mi-a de înţeles nimic referitor la CSM Bucureşti. Când am ajuns aici am fost informate de acest lucru. E o istorie aici (n.r. - cu antrenorii), ca să zic aşa, dar sper să se termine acest lucru", a precizat Gabriela Perianu.

Antrenorul suedez al formaţiei de handbal feminin CSM Bucureşti, Tomas Ryde, a demisionat, marţi, din funcţie din "motive personale", postul de principal fiind preluat de secundul Adrian Vasile, cel care se află în cadrul clubului din anul 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel