Performanţa de anul trecut ne obligă, spune Horaţiu Paşca, antrenorul echipei CS Gloria 2018

Antrenorul echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistriţa, Horaţiu Paşca, a declarat joi că performanţa obţinută sezonul trecut de echipă (locul al treilea) îi obligă să încerce clasarea pe un loc care să le permită să joace în Cupele Europene şi în campionatul 2019-2020.

"Debutăm într-un nou sezon în care cred că pretenţiile au crescut faţă de anul trecut. Performanţa de anul trecut ne obligă şi aştept cu foarte mare interes începutul de campionat. Sunt câteva probleme medicale, însă remediabile până la începutul campionatului. (...) Cred că obiectivul nostru ar trebui să fie un loc care să permită participarea în Cupele Europene, pentru că, în momentul în care promovam în Liga Naţională, transmiteam de fiecare dată că trebuie să-ţi clădeşti un nume şi un renume şi trebuie să devii o prezenţă stabilă în Liga Naţională, în primul rând, ca după aceea să poţi să-ţi doreşti mai mult", a spus Paşca.

Potrivit antrenorului principal al CS Gloria 2018, echipa bistriţeană va debuta în noul campionat cu şapte jucătoare noi.

Joi după-masă, Sala Polivalentă din municipiul Bistriţa a găzduit evenimentul de prezentare oficială a echipei, ocazie cu care handbalistele de la Gloria au evoluat într-un meci amical cu Universitatea Cluj.

Vineri, 2 august, echipa lui Horaţiu Paşca va pleca spre Coreea de Sud, pentru a participa la "2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament" - un stagiu de pregătire pe care îl va derula alături de alte cinci echipe: Busan Bisco - organizatoarea turneului, naţionalele Angolei şi Australiei (calificată la Campionatul Mondial), Zvezda Zvenigorod - Rusia şi Ringkobing Handbold - Danemarca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel