PDL Olt își mărește organizația cu 10 noi membri, plecați de la PNL

siminica
siminica

Procesul de reconstrucție al PDL Olt continuă, a anunțat, marţi, preşedintele filialei, Siminica Mirea, precizând că prim-vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PNL din Slatina, Mihai Ionuţ Gheorghe, alături de alte nouă persoane care au făcut parte din PNL, au trecut la PDL. 

[caption id="attachment_330268" align="alignleft" width="310"] Siminica Mirea[/caption]

Potrivit unui comunicat de presă al PDL Olt, zece persoane de la PNL, printre care și prim-vicepreşedintele TNL Slatina, au semnat adeziune la PDL

"La fel ca şi ceilalţi colegi ai mei care ne-am alăturat PDL consider că tinereţea acestei echipe, seriozitatea şi pofta de muncă vor fi principalele noastre avantaje în lupta cu celelalte partide", a declarat Mihai Ionuţ Gheorghe în comunicat, potrivit Agerpres.

Liderul PDL Olt, Siminica Mirea, consideră că gestul celor 10 foști liberali "este o dovadă în plus a faptului că mitul creat în jurul USL începe să se destrame. Oamenii încep să vadă efectele dezastruoase ale guvernării USL, realitatea demonstrând că toate promisiunile pe care le-au făcut înainte să preia puterea nu au fost decât minciuni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel