Parc tematic Star Wars. Disney, primele imagini cu investiția de un miliard de dolari

Walt Disney World va deschide o nouă secțiune a parcului său de distracții special dedicat francizei "Star Wars", care se întinde pe o suprafață de 14 hectare.

Parcul "Star Wars: Galaxy's Edge" se întinde pe o suprafață de 14 hectare, iar investiția se ridică la un miliard de dolari.  Cu patru luni înainte de ziua deschiderii, fotografiile aeriene arată construcția aflată pe ultima sută de metri. 

Constructorii creează ceea ce se numește Black Spire Outpost - un sat imaginar care va fi acum o extensie a lumii Star Wars (prototipul imaginat), scrie dailymail.co.uk. Mai multe turnuri pot fi văzute în mijlocul construcției. Echipa de dezvoltare declară că au fost inspirați de arhitectura orașelor din Orientul Mijlociu, inclusiv Istanbul și Ierusalim.

Nava Millennium Falcon, atracția parcului


O replică a faimoasei nave Millennium Falcon va fi una dintre atracțiile principale. Parcul va cuprinde, de asemenea, mai multe restaurante, inclusiv Ronto Roasters și Cantina lui Oga, care va fi prima locație Disney în care se vor vinde băuturi alcoolice.

Între timp, un parc asemănător va fi deschis la Disneyland din Anaheim, California, la sfârșitul lunii următoare. Un bilet pentru o zi costă acum 104 dolari pentru zilele cu cerere redusă, cum ar fi zilele lucrătoare în lunile mai puțin populare. Biletele pentru vizite regulate și cele din timpul sărbătorilor și weekend-urilor vor costa un 149 dolari pe zi. 

Primele imagini cu construcția parcului tematic Star Wars: Galaxy's Edge AICI!

Vezi și: De ce să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet. Trucul care te salvează. Efect incredibil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel