EXCLUSIV  Ponta, fulminant după anunțul lui Orban: O idioţenie. A intrat în anul morţii politice

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a reacţionat, în exclusivitate pentru DC NEWS, la anunţul premierului Ludovic Orban de a contesta moţiunea de cenzură la CCR. 

"Este o idioţenie, ca tot ce face Orban în ultima perioadă. Până la urmă, moţiunea nu a fost nici discutată, nici votată. Ce sesizează? Parlamentarii au dreptul să facă moţiuni. Dl Orban nu a ajuns premier în urma alegerilor, ci în urma unei moţiuni. Dar cred că dl Orban a intrat în anul morţii politice şi îşi dă seama că şi cei de la PNL vor să scape de el şi de asta are aceste manifestări absurde", a declarat Victor Ponta în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Orban, supărat pe moţiune. "În 30 de ani nu s-a întâmplat asta"

Analizăm posibilitatea nu de a ataca la Curte, ci de a invoca un conflict juridic de natură constituţională privitor la depunerea moţiunii de cenzură în vacanţa parlamentară. În 30 de ani nu s-a întâmplat aşa ceva, niciun partid politic nu a depus moţiune de cenzură în vacanţa parlamentară. Nu am luat încă decizia, analizăm toate temeiurile constituţionale. Dar o moţiune de cenzură, conform termenelor constituţionale, poate dura de la depunere la votare 4-5 zile.", a declarat Ludovic Orban. 

VEZI ŞI Orban atacă la CCR moțiunea de cenzură: În 30 de ani nu s-a întâmplat așa ceva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel