Orban, rezultat test Covid-19. Mihai Fifor: Acesta este adevăratul BREAKING NEWS

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor reacţionează după ce s-a anunţat rezultatul testului Covid-19 pentru premierul Ludovic Orban. 

Mihai Fifor spune care este, în opinia sa, adevăratul breaking news, după ce s-a anunţat rezultatul testului Covid-19 pentru Ludovic Orban.

"Breaking news: Orban nu e infectat cu coronavirus. Premierul se poate intoarce la munca incepand de astazi. Pe buneee? Cui dracului ii pasa? Chiar crede cineva ca din acest moment Romania e salvata? Ca medicii sunt in siguranta in spitale, ca sectiile ATI infloresc subit, ca cetatenii tarii pot reveni la viata lor normala? Ca economia revine brusc la viata si somajul tehnic de 75% din salariul mediu e doar un vis urat? Ca parintele poate sta acasa langa copilul care nu mai merge la scoala, dar nu pe zilele lui de CO? Ca firmele mici au sprijinul financiar necesar pentru a nu disparea?", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

"O veste bună despre un cetăţean al României. Şi atât"

"Cred ca un pic de decenta nu ar strica nimanui zilele acestea. Daca cetateanul acesta, Orban, e ok e doar o veste buna despre un cetatean al Romaniei. Si atat. E breaking news ca medicii Popescu, Ionescu, Georgescu, Grigorescu...-escu sunt negativi? N-am auzit.

Sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor romanilor, indiferent cum se numesc ei, unde muncesc si unde isi duc viata de zi cu zi!", transmite Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel