Urmărește emisiunea live


Oficial FRF, ironie la adresa lui Alex Mitriţă, care ar vrea să se retragă de la naţională

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Andrei Vochin, oficial al Federaţiei Române de Fotbal, l-a ironizat pe Alexandru Mitriţă, fotbalist care ar fi transmis că nu mai vrea să vină la naţională. 

„Nu ştiu. Am auzit din ce în ce mai mulţi jucători tineri care rostesc aceste fraze. Jucătorii de acum 10-20 de ani rosteau greu aceste fraze. Le replic asta: ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci. Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Şi Ilie Dumitrescu a fost uimit de decizia lui Mitriţă 

"Eu nu concep așa ceva. Au fost momente când nu jucam în Anglia, am avut probleme cu permisul de muncă, și sufeream foarte tare pentru că pierdeam echipa națională. În ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, Mitriță n-a mai fost în lot. Probabil că s-a întâmplat ceva (n.r. - între Mitriță și selecționerul Edi Iordănescu), altfel nu pot înțelege.

Dacă n-a fost ceva între părți la acțiunea asta, nu văd un lucru pozitiv pentru un jucător ca Mitriță, care își dorește să facă performanță, să renunțe la echipa națională. Nu l-am înțeles nici pe Radu Ștefan.

La echipa națională sunt și jucători nemulțumiți, există competiție pe posturi. Dar eu n-aș renunța niciodată la echipa națională", a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Mircea Rednic îi face praf pe fotbaliştii care se retrag de la naţională: Băi, sunteţi nebuni?

"Mergem pe mâna lui Edi, ce să mai?! Asta e. Cei responsabili acolo trebuie să știe, nu trebuie să criticăm noi. Mai avem șanse mici să prindem locul 2, plus că nu știu cum stăm față de celelalte echipe, plus jocul. Ăștia (n.r: islandezii) ne-au bătut la dăruire, ambiție, judecată.

Plus că sunt jucători care spun că se retrag. Păi pe vremea mea așa era? Doar să te gândești la asta... auzi, să te retragi din națională?! Băi, sunteți nebuni? Păi ce ați jucat voi, mă?

Păi când m-am apucat eu de fotbal, visul meu era să joc la o echipă mare și apoi să ajung la națională. Cum să cer eu să mă retrag din echipa națională?

Asta e greșeala noastră, trebuiau unii să se retragă de mult. Nu mai trebuia chemat unul care gândește așa. Cu ce ambiție mai vine ăla? Vine ca să mai vadă familia, prietenii, mai ia și o diurnă și să mai bifeze un meci la națională. Trebuie intrat în ei... ", a spus Mircea Rednic la Fotbal Club.

Greşeli la FRF 

"Și la FRF sunt câțiva ani buni de când se greșește. Eu nu îl acuz pe Burleanu, ci pe oamenii care sunt lângă el și pe care el și i-a ales. Bă, frate, cine decide antrenorul? Aveți un director tehnic, aveți o comisie tehnică.

Bă, ce faceți, mă, fraților? Că de 8 ani nu ați pus pe cine trebuia. Alții! Să vină alții! Mai vinovați sunt ăștia care sunt, nu vreau să spun.

Burleanu, dacă era deștept, așa cum a fost Mircea Sandu, care a și jucat fotbal, și-a pus oamenii care trebuia, naționala se califica și la Euro și la Mondiale, și-a ales antrenorii care făceau rezultate, nu spectacol, nu fițe.

Și când România s-a calificat cu Piți, și când s-a calificat cu nea Puiu, erau fotbaliști de fotbaliști, a fost ușor, trebuie să recunoaștem și asta. Acum tot învârtim și rotim fotbaliștii, care nu prea confirmă. Hai să vedem și la jucători, nu să tot dăm vina pe antrenor.

Mie mi-e ciudă pe Rădoi. El, când a venit din Italia, avea un lot, trebuia să meargă pe lotul ăla. Nimeni nu îi spunea nimic dacă nu avea rezultate. Deja era o generație care juca de atâta timp împreună. Mai aduceai 3-4 cu experiență", a precizat Rednic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel