NETFLIX, opţiuni pentru izolarea la domiciliu. Simultan cu prietenii la film

NETFLIX vine în ajutorul celor izolaţi la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus şi oferă un cont cu opţiunea "Party", care poate aduce prietenii unii lângă alţii. 

Varianta de a socializa, dar și de a păstra în acelaşi timp distanţa este „Netflix Party", care are câţiva ani de când a fost lansată, însă în aceste zile e mai populară ca niciodată. Practic, cei de acasă pot să urmărească acelaşi conţinut alături de prieteni şi chiar să comenteze ce vădi în timp real.

„Netflix Party" e disponibil sub forma unei extensii pentru browserul Chrome şi a primit un update la începutul lunii martie. Cei de la Netlfix se aşteaptă să fie atât de folosită în timpul crizei coronavirusului încât a alocat şapte servere suplimentare pentru a face faţă utilizărilor, scrie Daily Mail, citat de Mediafax. 

NETFLIX, creştere la bursă 

Odată ce se creează o „Petrecere Netflix", poate fi trimis și altora linkul de la show-ul urmărit, pentru a fi vizualizat și comentat împreună cu prietenii.

În timp ce majoritatea companiilor se confruntă cu pierderi în această perioadă, Netflix a înregistrat creşteri la bursă. Evident, serviciul de streaming e la mare căutare în aceste zile în care oamenii aflaţi în izolare trebuie să găsească ceva de făcut pentru a trece timpul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel