EXCLUSIV  Ne apropiem de 2021. Ce urmează RAPID. Mesaj puternic pentru ZODII: Gândiți-vă la un lucru

Horoscop. FOTO PEXELS
Horoscop. FOTO PEXELS

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul toamnei.

„Toamna anului 2020 este marcată de retrogradarea planetei Marte în semnul Berbecului și de careurile pe care le va face cu trio-ul Jupiter/Pluto/Saturn din Capricorn. Toate aceste aspecte ne vor pregăti pentru marea conjuncție Jupiter-Saturn din luna decembrie. Deci, profitați de această toamnă să vă dați seama că ieșirea din zona de confort, forțată, de această dată, vă ajută să evoluați”, a spus Daniela Simulescu.

„Sunt multe aspecte cu greutate, marcante. Cu cât ne apropiem de 2021, o să avem niște momente de punct culminant și deznodământ. Cam acolo se duce toamna. În decembrie, cum spuneam, va avea loc o conjuncție Jupiter - Saturn care va schimba lumea. Până atunci, în toamnă sunt schimbări planetare, unele cu care nu ne vom mai întâlni mult timp de acum încolo. Toamna aceasta ne atârnă serios în spate, e ca o umbră a noastră. Dacă nu alegem să mai dizolvăm, să mai lăsăm din obiceiuri vechi, proaste, o să simțim greu anul acesta”, a spus astrologul.

„Gândiți-vă la ce nu vreți să renunțați deloc. Avem o șansă până în decembrie. Dacă anul acesta s-au dărâmat proiecte, relații, prietenii, toate s-au întâmplat pentru că nu ați pus limite, nu ați fost responsabili”, a precizat astrologul. 

Daniela Simulescu, emisiune specială: horoscopul toamnei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel