Monica Macovei ar putea conduce moţiunea reformiștilor din PDL

macovei
macovei

Eurodeputatul PDL, Monica Macovei, va conduce moţiunea reformiştilor pentru şefia PDL de la Convenţia democrat – liberalilor din 30 iunie.

Din cauza timpului foarte scurt care este la dispoziție pentru organizarea Convenției, în jurul fostului vicepreședinte al PDL este posibil să se coaguleze o echipă care ar putea conduce PDL.

Vicepreşedintele demisionar, deputatul PDL Sever Voinescu, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că împreună de Monica Macovei și Cristian Preda, au început să strângă semnături pentru a depune moţiunea pentru şefia PDL.

 „Am început să strângem semnături. Nu vă pot spune câte au fost strânse, dar vorbim cu mai mulţi oameni şi pot spune că avem mai multe puncte de colectare (a semnăturilor – n.red). Vom vorbi cu oamenii care ne susţin şi vom vedea cine va conduce moţiunea”, a declarat Sever Voinescu.

 De asemenea, Voinescu a precizat că până joi se vor strânge semnăturile necesare pentru a depune moţiunea. Termenul limită pentru depunerea moțiunilor pentru conducerea PDL este joi, ora 18.00.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel