EXCLUSIV  Mișcare controversată în campania de vaccinare anti-Covid-19. Prof. Teodorescu: N-a fost cea mai bună idee

Bogdan Teodorescu
Bogdan Teodorescu

Profesorul Bogdan Teodorescu a explicat ce se află în „culisele” campaniei de vaccinare, în cadrul emisiunii DC NEWS „Ce se întâmplă?” cu Bogdan Chirieac și Răzvan Dumitrescu.

Răzvan Dumitrescu a amintit la „Ce se întâmplă?” de la DC News TV că „fix de Crăciun, cum spunea maestrul Cristoiu, s-a adus pupitrul pentru vaccin.” 

„Întrebarea mea nu ține de eficiență, ineficiență, terminăm pandemia cu vaccinul... Întrebarea este din punct de vedere comunicațional. Cum vedeți momentele astea? A fost o șarjă de PR, intenționat plasată de Crăciun?”, l-a întrebat Răzvan Dumitrescu pe profesorul Teodorescu. 

Profesorul Teodorescu: Asta trebuie să înțelegem 

Jurnalistul și scriitorul Bogdan Teodorescu a afirmat că „dacă a fost așa, a fost greșită. Evident, neavând informații, putem merge pe două variante. S-a întâmplat să fie atunci și aia e sau cineva a vrut să le suprapună și n-a fost cea mai bună idee.”

În continuare, profesorul a atras atenția asupra faptului că „trebuie să înțelegem că, de fapt, sunt două comunicări și noi avem tendința de a analiza doar una. Ai pe de o parte comunicarea oficială, pro-vaccin, dar ai o amplă comunicare anti-vaccin care, după cât se vede, capătă audiență mare nu doar în România, ci și peste hotare.”

Cât despre această „comunicare anti-vaccin”, Bogdan Teodorescu mai spune că „este seducătoare tocmai fiindcă folosește metode neconvenționale de luptă. Ei nu pun pupitre ca să anunțe ce anunță ei acolo.”

„N-are sens să preiau toate teoriile folosite, de la plăcuțe cu 666 care ne sunt băgate în venă și terminând cu cipuri care ne controlează și ne plimbă cu telecomanda prin lume până la ideea spusă de un parlamentar că vaccinul este făcut să ne omoare pe toți ca în locul nostru să aducă emigranți musulmani.”, a continuat profesorul. 

Bogdan Teodorescu spune ce se va întâmpla dacă lucrurile vor continua în forma actuală 

„Sunt nenumărate comunicări ce se fac în spațiul virtual, mai ales, legate de anti-vaccin. Din nefericire pentru noi, cei care credem în vaccin și în nevoia de a te vaccina, în necesitatea vaccinului, dacă se va merge în continuare cu o comunicare luată din cărți și folosind metode academice în promovarea vaccinului, nu cred că va vrea mare succes față de celălalt.”, a mai spus Bogdan Teodorescu la „De ce se întâmplă?”. 

Profesorul Teodorescu a precizat la DC News TV că este unul dintre cei care crede în vaccin și speră că „acest vaccin ne va da înapoi o parte din normalitatea pierdută.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel