Mircea Sandu, revoltat că l-a uitat toată lumea: "Nu meritam atâta ignoranță. Au uitat tot ce-am făcut"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, spune că nimeni nu se mai interesează de el, că toată lumea l-a uitat. 

Am fost integrat fotbalului românesc cam 50 de ani. Aproape o viaţă de om! După 50 de ani cine se mai interesează de mine? Mai nimeni, ca să nu zic de-a dreptul nimeni! Fotbalul românesc nu mai este interesat de mine. Au uitat tot ceea ce am făcut.

Toată munca mea a fost dată la spate. Eu nu mai contez. Nu meritam atâta ignoranță. Atunci, eu de ce-aş mai fi interesat de fotbal? Ce să văd în Liga I? Nu am ce să văd",a spus Mircea Sandu pentru playsport.ro

În ceea ce privește duelul dintre FRF și LPF, Mircea Sandu spune că nu-l interesează și nu mai vrea să audă despre fotbalul românesc. 

"Chiar nu mă interesează ce se întâmplă între FRF și LPF, nici nu m-am preocupat să cunosc detaliile ca să-mi dau seama cine are dreptate și cine nu. Din partea mea, să se și bată, să facă ce vor. Nu m-a întrebat nimeni de sănătate, deci în niciun caz nu mi-a cerut nimeni o părere despre subiectul ăsta.

Cu sinceritate vă spun că nu îmi pasă. Sunt într-un moment al vieții mele în care mă simt pur și simplu dezamăgit și prefer să îmi acord atenție numai mie. 50 de ani am trăit pentru fotbal, am lăsat totul pentru fotbal. Acum trăiesc pentru familia mea. Îmi ajunge, chiar nu vreau să mai aud de fotbalul românesc", a continuat Mircea Sandu.

Mircea Sandu a condus FRF timp de 24 de ani

Mircea Sandu s-a aflat în fruntea Federației Române de Fotbal timp de 24 de ani, între 1990 și 2014, atunci când a fost înlocuit de Răzvan Burleanu. Sandu are 68 de ani și a fost diagnosticat de două ori cu cancer: o dată la colon, a doua oară în zona plămânilor, dat de fiecare dată s-a operat cu succes. 

De asemenea, Mircea Sandu a fost fotbalist la Sportul Studențesc unde unde a jucat între 1971 și 1986. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel