Ministru tehnocrat, ofertat de partide: Mă simt onorat

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a dezvăluit sâmbătă seară, la Antena 3, că a primit mai multe oferte pentru a intra în politică. Titularul de la Ministerul Sănătății nu a dorit însă să spună din partea căror partide, dar a mărturisit că se simte onorat de faptul că a fost onorat de oferte.

"Am foarte multă treabă la Ministerul Sănătății. Nu o să neg că au existat oferte. Realitatea este că timpul care îmi rămâne după birou nu mi-a permis să iau încă o decizie. Pe de-o parte, cred că pentru noi, cetățenii acestei țări, ar fi bine ca tinerii care nu au fost implicați în politică până acum să intre în politică. Pe de altă parte, sigur că pentru fiecare ar trebui să fie o decizie personală. Cred că orice tânăr căruia i se face o astfel de ofertă trebuie să se simtă mai întâi onorat și să calculeze bine alternativele. Eu mă simt  onorat,  o să mă mai gândesc", a declarat ministrul Voiculescu în emisiunea Q&A.

Citește și: Ministrul lui Cioloș, răspuns la acuzațiile de legături cu oculta mondială

Întrebat dacă ar vrea să mai fie ministrul Sănătății și după alegerile parlamentare, Voiculescu a replicat: ”Când începi să construiești anumite lucruri, cu siguranță vrei să le vezi finalizate. Dacă mi-aș dori să fiu ministru și după această iarnă, nu în orice condiții”, a adăugat Vlad Voiculescu.

De asemenea, întrebat dacă ar refuza o astfel de ofertă de la Dacian Cioloș, ministrul Vlad Voiculescu a spus: ”Pe Dacian Cioloș nu-l poți refuza în general”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel