Ministerul Culturii, evenimente la nivel național: Harta Interactivă a Centenarului

Ministerul Culturii, evenimente la nivel național: Harta Interactivă a Centenarului
Ministerul Culturii, evenimente la nivel național: Harta Interactivă a Centenarului

În acest an unic pentru România, îi omagiem pe cei care, acum 100 ani, au reușit să realizeze un vis aparent imposibil: unirea tuturor românilor. Au reușit pentru că au acționat împreună.

În acest sens, vă informăm că pe site-ul http://centenar.gov.ro puteți accesa Harta Interactivă a Centenarului care cuprinde proiectele ce se desfășoară și se vor desfășura pe teritoriul României cu ocazia Aniversării Centenarului Marii Uniri sub egida Ministerului Culturii și Identității Naționale, dar și alte informații utile în legătură cu Aniversarea Centenarului Marii Uniri. Totodată, regăsiți și Galeria Centenar care cuprinde o scurtă descriere a proiectelor, fotografii și video realizate în cadrul evenimentelor dedicate Centenarului și încărcate de echipa MCIN pe site-ul mai sus amintit.

De asemenea, reamintim că Ministerul Culturii și Identității Naționale a lansat un apel către instituțiile din subordine, către instituțiile centrale și locale, dar și către entitățile private din România, de a promova LOGO-ul Centenarului Marii Uniri și elementele de identitate vizuală ale acestuia prin difuzarea/ folosirea permanentă conform specificului activității entității în cauză. Pentru o utilizare conformă, ghidul de identitate vizuală a Aniversării Centenarului Marii Uniri poate fi consultat / descărcat AICI.

Consider că în acest an important pentru România, este esențial să încercăm să coagulăm acțiunile care se desfășoară în 2018 la nivel național, în contextul omagierii Centenarului Marii Uniri, printr-o abordare şi o viziune integrată şi unitară", a declarat George Ivașcu, Ministrul Culturii și Identității Naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel