Minaur a urcat pe podiumul Ligii Naţionale

CS Minaur Baia Mare a urcat pe podiumul Ligii Naţionale de handbal feminin după victoria cu HC Zalău, scor 24-16
(11-9), sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 7-a.

Shteriova a marcat 10 goluri pentru gazde, iar Masna 5, în timp ce Dana Abed-Kader şi Cristiana Nica au reuşit câte 4 pentru oaspete.

HC Dunărea Brăila s-a impus pe malul Dunării în faţa formaţiei SCM Craiova, cu 24-19 (16-12). Claudia Constantinescu a marcat 4 goluri pentru Dunărea, la primul său meci după împrumutul de la CSM Bucureşti. Dmitrovic, cu 10 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a echipei antrenate de Aurelian Roşca, în timp ce Elena Dache a reuşit 4, iar Aneta Udriştioiu 5. Patricia Vizitiu a înscris de 8 ori pentru formaţia din Bănie.

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, medaliata cu bronz din ediţia trecută a campionatului, a învins-o în deplasare pe AHCM Slobozia, cu 26-24 (14-15), condusă de Valentina Ardean-Elisei (7 goluri) şi Mariana Costa (6). Ioana Georgescu a înscris 8 goluri pentru gazde.

SCM Râmnicu Vâlcea ocupă primul loc în clasament, cu 18 puncte (6 jocuri), urmată de CSM Corona Braşov, 18 puncte, CS Minaur Baia Mare, 16 puncte, SCM Gloria Buzău, 15 puncte, HC Dunărea Brăila, 12 puncte (6 j), etc.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel