Mii de oameni își doresc colierul purtat de Michelle Obama. Vezi cât costă bijuteria

Michelle Obama
Michelle Obama

Michelle Obama a purtat un colier special cu mesajul "Vot" în timpul unui discurs. Acum mii de oameni caută să-și cumpere bijuteria.

În timpul convenției naționale democratice de luni seara, Michelle Obama a ținut un discurs izbitor prin care a îndemnat pe toată lumea, în special pe tineri, să voteze la viitoarele alegeri prezidențiale. Pentru a-și dubla mesajul Michelle Obama a purtat în timpul discursului un colier special  care are inscripționat cuvântul "Vot", scrie YahooLife.

"Trebuie să solicităm buletinele noastre de e-mail chiar în această seară și să le trimitem imediat pentru a ne asigura că sunt primite. Și apoi, asigurați-vă că prietenii și familiile voastre fac același lucru. ”, a spus Michelle Obama.

Țara a auzit mesajul puternic și a acordat o atenție deosebită colierului purtat de Michelle Obama.  Astăzi, cel de-al patrulea subiect cel mai căutat pe Google Trends este „colierul VOTE”, care a strâns peste 20.000 de căutări. Colierul special al lui Michelle Obama a fost personalizat pentru ea de către designerul BYCHARI, originar din Jamaica.

 "Am creat un colier VOTE pentru ultimele alegeri și știam că o voi face din nou. Am fost onorat când stilista doamnei Michelle Obama a cerut unul și sunt încântat că îl poartă!", a spus designerul Chari Cuthbert.

După ce Obama a purtat colierul, Cuthbert l-a pus pe site-ul său fiind disponibil pentru cumpărători la prețul de 295 de dolari, menționând că acest colier are  literele placate cu aur de 24k .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel