Mihaela Ciobanu se va ocupa din nou de pregătirea portarilor echipei CSM Bucureşti

Fosta internaţională Mihaela Ciobanu revine la echipa feminină de handbal CSM Bucureşti, ea urmând să i se alăture antrenorului principal Adrian Vasile şi să se ocupe cu pregătirea portarilor, se arată într-un comunicat al grupării din Capitală.

Staff-ul tehnic al 'tigroaicelor' devine din ce în ce mai puternic. Antrenorului principal Adrian Vasile i se alătură, începând din această săptămână, Mihaela Ciobanu, cea care se va ocupa de pregătirea portarilor echipei noastre. Fostă internaţională, Mihaela a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon. Ea a pregătit goalkeeperii CSM Bucureşti şi în anul competiţional trecut, menţionează sursa citată.

Născută la 30 ianuarie 1973, Mihaela Ciobanu s-a retras de activitate în urmă cu şase ani, după o carieră impresionantă şi a revenit în handbalul românesc în 2018, după 20 de ani.

Formată la CSS 5 Rapid Bucureşti, noua componentă a staff-ului tehnic al CSM Bucureşti a evoluat de-a lungul timpului pentru Rapid Bucureşti, AKABA Bera Bera, Union-Ribarroja, CB Elche Mustang şi BM Alcobendas.

Fiind posesoare a două naţionalităţi, română şi spaniolă, Mihaela a avut posibilitatea de a juca pentru ambele reprezentative. La nivel internaţional, fostul portar a cucerit argintul european în 2008, bronzul mondial în 2011 şi bronzul olimpic în 2012, toate în tricoul selecţionatei Spaniei. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel