EXCLUSIV  Mercur intră în semnul Racului. Se întâmplă pe 4 iunie. Astrolog: Oamenii dragi se vor supăra

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Pe 4 iunie, Mercur intră în semnul Racului. Potrivit astrologului DCNEWS, tranzitul lui Mercur în Rac nu este unul neobișnuit, dar de data aceasta este precedat de o Lună Nouă în Gemeni și va fi activat de o conjuncție cu Marte și o opoziție cu Saturn plus Pluto.

„Mercur reprezintă tot ceea ce gândim, spunem, scriem, deci tot ce ține de comunicare. Racul este semnul familiei, al siguranței, al emoțiilor, al amintirilor. Tranzitul lui Mercur în Rac nu este unul neobișnuit, dar de data aceasta este precedat de o Lună Nouă în Gemeni și va fi activat serios de o conjuncție cu Marte și o opoziție cu Saturn plus Pluto. Tot cufărul nostru cu amintiri din copilărie, toate traumele, durerile, neplăcerile provocate de familie pot fi scoase de sub preș mai ușor ca niciodată. Vom avea curaj să reproșăm părinților, rudelor, dar și persoanelor iubite tot ce am acumulat în timp. Bineînțeles că nu le va conveni și că se vor răzvrăti, se vor victimiza și mai mult și veți crede că nu veți avea cu cine discuta", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNEWS.

Vulcan de emoții

„Chiar dacă în educația noastră există capitole în urma cărora am învățat că putem răni foarte ușor cu o vorbă, tot nu vom putea sa ne ne ținem gura închisă. Parcă veți fi un vulcan de emoții și parcă cicatricile rănilor nu se mai vindecă. Și de aici nevoia de a spune ce ne deranjează în ciuda faptului că oamenii dragi se vor supăra. Dar și ei v-au supărat în trecut și ați ales să îi protejați, să nu le scoateți ochii. Acum nu mai este vorba să lucrăm cu mănuși de catifea, ci mai degrabă să ne vindecăm rănile.

Putem trece într-o clipită din rolul de victimă în cel de agresor, va depinde de fiecare dintre noi cum vom alegele cuvintele aruncate. Dacă durerea este încă vie, cu siguranță și exprimarea voastră va fi intensă. Dacă doriți doar să vă victimizați, veți trata totul mai superificial", a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel