Medic pensionat, activ din cauza lipsei de personal, MORT din cauza COVID-19

Un medic pensionat, dar activ din cauza lipsei de personal, a murit din cauza COVID-19.

Un medic ginecolog care se pensionase, dar a continuat să lucreze pe fondul lipsei de personal, a murit din cauza COVID în Botoșani. Este al cincilea cadru medical din cadrul SJU Botoșani care a decedat ca urmare a infecției cu SARS-Cov-2.

Conform Federației „Solidaritatea Sanitară” din România, al cincilea cadru medical din SJU Botoșani a murit ca urmare a infecției cu SARS-Cov-2.

„Deși se pensionase, dr. Mihail Țurcanu, în vârstă de 67 ani, în condițiile lipsei acute de personal medical a ales să își continue activitatea la unitatea unde și-a desfășurat aproape întreaga carieră profesională, respectiv la Spitalul Orășenesc Săveni (în prezent secție exterioară a SJU Botoșani) fiind singurul medic ginecolog din această unitate”, anunță Federația „Solidaritatea Sanitară”.

La începutul lunii decembrie, medicul s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2 și a fost internat inițial în Secția de Infecțioase a SJU Botoșani, iar după ce starea i s-a agravat, a fost transferat pe Secția de Terapie Intensivă.

„Cu tot efortul colegilor săi, din nefericire, a decedat în ultima zi de Crăciun”, transmite sursa citată, arată Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel