Meciul de baschet FCC Baschet Arad – Olimpia Brașov, fără spectatori

Meciul de baschet FCC Baschet Arad – Olimpia Brașov ce urmează să aibă loc în această seară se desfășoară fără spectatori, de teama coronavirusului. 

”Ținând cont de contextul epidemiologic actual, de faptul că județul Arad se află la frontiera de stat a României, iar pe teritoriul acestuia se înregistrează cel mai mare aflux de persoane care intră în țară, în temeiul Hotărârii nr. 6/2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, la nivel local, Grupul de suport tehnic constituit pe lângă Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, de comun acord cu conducerea clubului FCC Baschet Arad, a luat hotărârea ca meciul din această seară contra echipei Olimpia Brașov să se joace cu porțile închise (fără spectatori), pentru a elimina orice risc de transmitere a coronavirusului COVID-19”, au anunțat autoritățile pintr-un comunicat de presă. 

Meciul FCC Baschet Arad - Olimpia Brașov va putea fi urmărit pe canalul de youtube al clubului arădean, linkul fiind disponibil pe siteul clubului, baschetarad.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel