Mașina lui Cristiano Ronaldo s-a izbit de o casă din Mallorca

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Una dintre mașinile lui Cristiano Ronaldo s-a izbit, luni, de o casă din Mallorca.

Una din mașinile de lux aparținând lui Cristiano Ronaldo - evaluată la puțin peste 2 milioane de euro - s-a izbit luni de o casă din Mallorca, potrivit unor informații din presa spaniolă.

Superstarul de la Manchester United se află în insula Baleare, bucurându-se de o vacanță cu familia înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru pre-sezon, care începe la sfârșitul acestei luni. El Periodico Mediterraneo relatează că mașina Bugatti Veyron era condusă de un angajat al superstarului portughez, când s-a izbit de intrarea unei case, luni dimineață.

Sursa citată susține că șoferul vehiculului nu a suferit răni grave, dar se pare că partea din față a vehiculului ar fi fost grav avariată.

Este cunoscută pasionea de a colecționa supermașini a portughezului, care are o flotă evaluată la aproximativ 20 milioane de euro.

Într-un documentar recent, în care partenera sa Georgina Rodriguez a fost protagonista, fanii au putut vedea gama sa de vehicule, inclusiv un Ferrari 599 GTO, un McLaren Senna și o pereche de Rolls-Royce-uri.

Ronaldo și familia sa au sosit pe insula spaniolă săptămâna trecută, după ce a ratat ultimul meci internațional al Portugaliei din cauza unei accidentări. Jucătorul de 37 de ani, împreună cu partenera Georgina și copiii Cristiano Jr, Eva, Matteo, Alana Martina și nou-născuta Bella Esmeralda au zburat cu un avion privat în insule.

Sursa citată susține că mașina implicată în incident a fost una dintre cele două pe care starul lui United le-a expediat pentru a i se alătura în Mallorca, conform Mediafax.

Cristiano Ronaldo a scăpat de acuzaţia pentru viol. „Dovezile erau fabricate”

Kathryn Mayorga susţine că fotbalistul de la Manchester United a violat-o la un hotel din Las Vegas în 2009. Ronaldo a negat acuzaţiile şi a ajuns la o înţelegere extrajudiciară cu starul în 2010 pentru 375.000 dolari.

Dar ulterior, ea a cerut mai mulţi bani de ordinul milioanelor de dolari, transmite BBC.

Mayorga a spus că, deşi a fost de acord cu înţelegerea la scurt timp după presupusul incident, trauma ei emoţională din acel moment nu i-a permis să participe la procesul de mediere şi s-a simţit presată să accepte oferta.

Înainte de a depune plângerea, avocatul doamnei Mayorga, Leslie Stovall, a primit informaţii şi documente care erau confidenţiale şi privilegiate, a scris judecătorul districtual american Jennifer Dorsey.

Judecătorul a spus că avocatul l-a rănit pe Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, purtându-se cu „rea-credinţă” prin utilizarea repetată a documentelor privilegiate furate pentru a urmări cazul.

Într-o hotărâre de 42 de pagini publicată vineri şi citată de AFP, judecătorul Dorsey l-a acuzat pe Stovall de „abuzuri şi eludare flagrantă a procesului de litigiu adecvat” şi a spus că, în consecinţă, „Mayorga îşi pierde oportunitatea de a urmări acest caz”. Anul trecut, un magistrat a recomandat respingerea cazului din cauza comportamentului lui Stovall.

Conform The Guardian, Mayorga este fost model şi profesor. Ea spunea că l-a întâlnit pe Ronaldo la un club de noapte şi s-a dus cu el şi alţi oameni la hotel, unde a susţinut că a agresat-o într-un dormitor.

Ea avea 25 de ani la acea vreme. El avea 24 de ani. Echipa juridică a lui Ronaldo nu contestă că Ronaldo s-a întâlnit cu Mayorga şi au făcut sex în iunie 2009, dar susţine că a fost consensual (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel