Marian Basa, lecție de viață la ”Chefi la cuțite”. Scărlătescu, redus la tăcere

Marian Basa este unul dintre concurenții ce nu cunoaște limite, iar diseară, de la 20:00, vine la ”Chefi la cuțite” să ofere o lecție de curaj și de ambiție.

Deși s-a născut cu un grav handicap la mâini, ce nu îi permite să le folosească, tânărul a învãțat că nimic nu te poate opri din a obține ceea ce îți dorești cu adevărat: "Am înțeles că asta este viața mea, am una singură și trebuie să o fac fericită. Niciodată nu am știut cum este mai ușor, ca să știu ce înseamnă acum că e greu."

Deși avea doar 11 ani când a înțeles că problema sa de sănătate nu se poate rezolva, Marian a învățat să își folosească picioarele pentru a-și ușura existența, iar eforturile depuse l-au ajutat să descopere o pasiune, pictura: "După ce am învățat să desenez și am văzut ce iese din ... picioarele mele, am tras cu dinții să fiu din ce în ce mai bun. Am înțeles că Dumnezeu mi-a dat un dar minunat și am vrut să studiez din ce în ce mai mult”.

Tânărul a absolvit Liceul de Arte și și-a reprezentat cu onoare județul la Olimpiada Națională de Arte pe țară, iar talentul și perseverența l-au ajutat să uite că este încercat de o boală ce nu își are leac.

Pentru Marian, pictorul cu handicap la mâini, gastronomia este o altă pasiune, căci se apropie de ceea ce cunoște el mai bine: "În bucătărie mă simt ca și cum aș picta, mă joc cu texturi și culori. Este un sentiment de creație și de a deveni mândru prin produsul pe care îl prezinți.", afirmă acesta.

Pentru că nu poate să își folosească brațele, gătește cu picioarele, iar în ciuda efortului imens pe care îl depune, se ambiționează să obțină rezultate la fel de spectaculoase ca în pictură.

Ce le pregătește chefilor

Tocmai din acest motiv, tânărul le va pregăti chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu o farfurie complexă- pește în crustă de nucă și condimente, cu caviar de lime.

"Nu mai știu să vorbesc...!", va afirma chef Scărlătescu în momentul în care din spatele ușilor își va face apariția Marian.

Cum va decurge jurizarea acestuia, ce poveste emoționantă ascunde pictorul, dar și ce vor avea de spus jurații în privința preparatului său, telespectatorii Antena 1 vor vedea diseară.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel