Marca FC Rapid, preţul licitaţiei poate fi schimbat

Persoanele interesate de marca echipei de fotbal FC Rapid pot face oferte şi sub preţul licitaţiei, anunţă lichidatorul judiciar.

Lichidatorul judiciar al FC Rapid SA, Mihai Florea, a declarat, vineri, pentru Agerpres, că persoanele interesate de achiziţionarea mărcilor, culorilor şi trofeelor grupării giuleştene pot face oferte şi sub preţul licitaţiei din 9 februarie, stabilit la 1,7 milioane de euro plus TVA.

Acesta a menţionat că în cazul în care la licitaţie nu va participa nimeni, ofertele primite de la cei interesaţi vor fi supuse aprobării Adunării Generale a Creditorilor.

'Faţă de precedentele licitaţii, acum am stabilit să acceptăm şi oferte sub preţul licitaţiei. Aşteptăm oferte indiferent de sumă, iar dacă mărcile nu se vând la licitaţie, atunci mergem cu ele în Adunarea Generală a creditorilor care o să hotărască dacă le acceptă sau nu', a spus Florea.

Licitaţia cu strigare din 9 februarie este programată la ora 10,00 la sediul Sierra Quadrant SPRL Filiala Bucureşti (Str. Traian Nr. 2, Bl. F1, Trons. 3, Ap.3, Sector 3). Preţul de pornire pentru cele 5 certificate de marcă şi 23 de cupe şi trofee este de 1,7 milioane de euro plus TVA, la fel ca la precedenta licitaţie, iar garanţia de participare este de 10%.

Caietul de sarcini poate fi achiziţionat de la lichidatorul judiciar, preţul acestuia fiind de 2.000 de lei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel