Maramureş: Campionatul European de handbal pe plajă, găzduit de Baia Mare

Finala Campionatului European de handbal pe plajă intercluburi (EBT Finals) va avea loc în Piaţa Millenium din municipiul Baia Mare, în perioada 6-9 iunie, au precizat, miercuri, organizatorii evenimentului. 

Potrivit organizatorilor, în competiţie participă 28 de echipe din Spania, Ungaria, Serbia, Croaţia, Polonia, Olanda, Germania, Slovacia, Portugalia, Danemarca, Elveţia, Grecia, Cipru, Rusia şi România. Toate meciurile se vor desfăşura pe plaja special amenajată în zona veche a municipiului Baia Mare, iar o parte din competiţii vor avea loc pentru prima dată pe timp de noapte, începând cu ora 19:00, în timp ce o parte din meciuri vor începe la ora 10:00.

De asemenea, naţionalele de handbal pe plajă ale României, 'Beach girls' (feminin) şi 'Tricolorii' (masculin), vor participa la EBT Finals, în calitate de beneficiari ai wildcard-urilor oferite de către organizatori. Ambele echipe revin în Baia Mare după ce la ediţia din 2018 au mai evoluat în acelaşi loc. În premieră la un EBT Finals se va juca pe trei terenuri, iar numărul echipelor participante a fost crescut de la 24 la 28. Tribunele montate în centrul vechi al municipiului Baia Mare au peste 1.000 de locuri pentru spectatori, instalaţie de iluminat nocturnă şi alte facilităţi necesare unei competiţii sportive. Ceremonia de deschidere este programată pentru joi, la ora 19:00, iar festivitatea de premiere, duminică 9 iunie, la ora 19:45. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel