MAE face angajări: Vezi posturile și condițiile solicitate

Ministerul Afacerilor Externe anunță că organizează, la sediul din Aleea Alexandru nr. 31, un concurs pentru ocuparea a 15 posturi diplomatice de ataşat şi a 15 posturi diplomatice de grade superioare celui de ataşat.

"La concurs poate participa orice persoană care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii: are dreptul să ocupe o funcţie publică, conform prevederilor Constituţiei şi legilor în vigoare; se bucură de toate drepturile politice şi civile prevăzute în Constituţie şi în legile în vigoare; nu face parte din partide politice (la momentul admiterii în Corpul diplomatic şi consular al României); a urmat studii superioare de lungă durată la o instituţie de învăţământ superior din ţară sau din străinătate, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, recunoscută de Ministerul Educaţiei Naţionale; cunoaşte două sau mai multe limbi străine, dintre care una trebuie să fie limba engleză sau limba franceză; are o stare de sănătate corespunzătoare, atestată pe bază de act medical de specialitate; nu a fost condamnată pentru săvârşirea unei infracţiuni; nu este incompatibilă cu dobândirea calităţii de membru al Corpului diplomatic şi consular al României. Pentru cele 15 posturi diplomatice de grade superioare este necesară şi existenţa a minimum 2 ani de vechime, pe posturi cu studii superioare, în domenii de activitate apropiate de cele ale Ministerului Afacerilor Externe, aşa cum sunt definite ele în Regulamentul de concurs.

(...) Dosarele de înscriere la concurs vor fi depuse la sediul Ministerului Afacerilor Externe, din Aleea Alexandru nr. 31, sector 1, Bucureşti (Registratura MAE), în perioada 19 mai – 16 iunie 2014, în fiecare zi lucrătoare, între orele 10:00-14:00", se arată în anunțul de pe site-ul Ministerului.

Vezi și: MAE român, după avertismentul Rusiei: Constituie o greșeală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel