Mașină căzută Dunăre. A patra victimă, găsită după 3 săptămâni

Cea de-a patra persoană căzută cu maşina în Dunăre pe data de 7 octombrie a fost găsită de autorităţile sârbeşti, fiind vorba de bărbatul în vârstă de 48 de ani. 

'Cea de-a patra persoană a fost găsită miercuri de autorităţile sârbeşti, la 44 km în aval de locul accidentului, iar în această după-amiază, la ora 16,00, au anunţat autorităţile din România. Urmează ca pe parcursul zilei de azi să se facă autopsia. Cadavrul este în stare de putrefacţie, fapt pentru care identificarea nu s-a putut face pe baza fotografiei, dar asupra bărbatului s-au găsit actele', a declarat Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, potrivit Agerpres. 

Autorităţile româneşti vor face demersurile pentru ca trupul bărbatului să nu fie înmormântat de autorităţile sârbeşti, aşa cum s-a întâmplat în cazul soţiei sale. 

În 7 octombrie, pe D.N. 57, în zona localităţii Coronini, un autoturism în care se aflau cinci persoane a căzut în Dunăre. În maşină se afla o familie întreagă, din Sicheviţa, şi anume, mama, de 42 de ani, tatăl, de 48 de ani, precum şi cei doi copii ai acestora, un tânăr de 22 de ani şi o fetiţă de trei ani.

Şoferul este singurul care a reuşit să se salveze, celelalte persoane fiind date dispărute. Trupurile neînsufleţite ale mamei şi celor doi copii au fost descoperite ulterior.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel