EXCLUSIV  Românii și inundațiile din Dubai. De ce nu au fost justificate cererile lor

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Alfred Bulai și Val Vâlcu au vorbit, în cadrul emisiunii „Nod în papură", de pe DC News și la DC News TV, despre românii afectați, zilele trecute, de inundațiile din Dubai. 

Jurnalistul Val Vâlcu și Alfred Bulai au discutat despre reacția unor români în fața inundațiilor din Dubai și despre importanța asigurărilor de călătorie în astfel de situații. Val Vâlcu a subliniat că cererile oamenilor trebuie să fie justificate prin asigurări, iar Alfred Bulai a adus în discuție modul în care unele țări gestionează astfel de situații, subliniind importanța asigurărilor și responsabilitatea individuală. 

„A plouat în Dubai și au fost inundații. În general, în deșert, cei mai mulți morți sunt dați de inundații. Se plângeau câțiva români și spuneau: „Nu se poate! Stau de trei zile și nu mă ajută nimeni. A trebuit să dau 300 de euro în plus la hotel. Tot cresc prețurile la hotel și eu nu pot pleca de aici. Adică cum?”,Sunt oameni bolnavi, nu au medicamente!” Păi dacă ești bolnav stai în spital, acasă, nu bântui prin Dubai!”, a spus jurnalistul Val Vâlcu.

„Corect! Este un exemplu tipic în care oamenii cer ca și cum e un drept al lor, dar nu e un drept al tău decât atunci când ai plătit ceva, dacă ești într-o situație de urgență.”, a spus Alfred Bulai. 

„Plătește-ți o asigurare de călătorie!”, a spus Val Vâlcu.

„Evident! La începutul anilor 2000, cel mai mare uragan a fost Katrina. Au rămas un milion și ceva de oameni fără case în New Orleans. Cât a plătit statul american? Niciun dolar. Le-au zis: „Aveți asigurare?”, „Nu”,Nasol” Atât. Aia a fost tot. De ce există asigurări? Ca să plătească statul?

La noi știm, Guvernul Tăriceanu, liberal sută la sută, câte case a construit că a avut inundații în fiecare an. E noaptea minții!", a spus Alfred Bulai. 

„Asta e o formă de corupție electorală. Unuia îi dai o găleată, și asta e nasol, în schimb, dacă îi dai unuia o casă de la buget, nu din banii tăi, e nasol.”, a spus Val Vâlcu.

„Nu uita că în țara noastră sunt localități unde sunt toți cu ajutoare sociale. Dacă sunt toți cu ajutoare sociale, trebuie desființată comuna. Înseamnă că ea nu e fiabilă. O arondăm la alte comune și cu asta basta! E o chestie simplă și banală! E o pagubă non stop. Evident că e o zonă de corupție la mijloc, că nu pot fi toți cu ajutoare sociale. Mai sunt unele cu 98% oameni cu dizabilități.”, a spus Alfred Bulai la emisiunea „Nod în papură", de pe DC News și la DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel