EXCLUSIV  Lună Plină 2019. Astrolog DCNews: Stai departe de aceste persoane

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a explicat ce reprezintă a doua Luna Plină din Balanță din 2019.

„Ai încercat să ieși dintr-o relație de mai multe ori și nu ai reușit? Orice ai fi încercat? Oricât de mult te-ai fi chinuit? Luna Plină de astăzi, a doua din Balanță din 2019, te bagă într-un cantonament și te pregătește pentru noua olimpiadă amoroasă/următorul parteneriat din viață. Soarele din Berbec, foarte aproape de Uranus, în opoziție cu Luna din Balanță sunt ingredientele unei despărțiri/ruperi ca la carte. Ba mai mult, vei avea un dor de ducă inimaginabil. Luna Plină activează axa 3-9 în astrograma aspectului, deci zona drumurilor, dar și a explorării a noi tărâmuri. Și chiar dacă nu mai visai, Uranus, surprinzătorul, oferă elementul surpriză de care aveai atâta nevoie să te scoată din zona de confort. De aceea îți recomand să nu planifici nimic din acest punct de vedere următoarele zile, poate chiar o lună, până la următoarea lună plină. Venus, planeta iubirii, se pregăteste să intre sâmbătă în Berbec, unde va sta până pe 15 Mai. Iar când planeta iubirii și e feminității tranzitează zodia guvernată de Marte, femeile vor deveni războinice, iar bărbații vor căuta femei independente și greu de supus.

După cum scriam în cel mai recent articol pe care îl puteți citi AICI, Mercur (ideile si vorbele) se va alătura lui Chiron (răni, frici) și va produce atmosfera propice pentru vorbe grele, reproșuri și gânduri în stilul voodoo. Dacă te știi diplomat, îți va fi mai ușor să treci peste încărcătura următorului weekend. Dacă nu, în locul tău aș sta departe de persoanele care te-au rănit. Mai bine le trimiti un mesaj, scris sau audio.

Să nu uităm că...

Luna va intra astăzi în Scorpion și va scoate Pasărea Phoenix din fiecare dintre noi pentru două zile jumătate, astfel încât să renaștem și să ne vedem de viață. Până la urmă, ascendentul Lunii Pline este în Leu, așa că vă rog să vă afișați ego-ul. Marte(acțiunea) se apropie de o tensiune (careu) cu Neptun (iluzii). Nu te grăbi să sari într-o altă legătură, amoroasă sau profesională. Ar putea fi doar ceva să îți ofere un pansament, însă nu să te vindece”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel