EXCLUSIV  Lună Nouă în Balanță, 16 octombrie. Află semnificația. Mesajul ce poate schimba total o ZODIE

Horoscop
Horoscop

Vineri, 16 octombrie, la ora 22.31, va fi Lună Nouă în Balanță.

„Când auzim de Balanță, ne gândim imediat la echilibru, relație și armonie”, transmite Daniela Simulescu, astrolog DCNews, adăugând ulterior: „Însă, ce să vezi, de această dată toate aceste concepte vor fi destul de greu de sesizat. De ce? Luna Nouă este în careu cu trioul Jupiter / Saturn / Pluto din Capricorn și în opoziție cu Marte retrograd din Berbec. Vom căuta liniștea la alții, vom aștepta să facă alții ceva pentru noi, dar așteptările ne vor fi dărâmate. Vom găsi la alții ce este în noi. Și dacă noi nu suntem echilibrați, să nu ne așteptăm să începem/avem o relație armonioasă.”

„Această Lună Nouă în Balanță își dorește să găsim un echilibru între ce pot eu și ce pot face eu pentru ceilalți, astfel încât și ceilalți să facă pentru mine. Am fost dezamăgiți. Poate pentru unii dezamăgirea a fost mare. Mai ales cea din relații. (...) V-aș recomanda să fiți sinceri cu voi, să vedeți la ce nivel este relația voastră, dacă v-ați mințit, de ce v-ați mințit, și să vedeți ce puteți corecta.

(...) Celor care vreți să începeți relații zilele acestea v-aș recomanda - nu doar celor care au marcaj de Balanță, Berbec, Rac, Capricorn, ci tuturor - nu declarați în stânga și în dreapta că intrați într-o relație. Observați comportamentul persoanei câteva zile. Nu înseamnă că nu se va întâmpla relația, ci pur și simplu fiți mai atenți, să nu vă păcăliți”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Dacă vreți să vă puneți intenții, vă rog să le scrieți pe o hârtie și să vă uitați mai des la ea”, a mai spus astrologul Daniela Simulescu. 

Lună Nouă în Balanță, 16 octombrie 2020. Daniela Simulescu, emisiune specială

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel