Lucian Bode SCAPĂ de amendă după ce NU a purtat mască la UNTOLD

Lucian Bode SCAPĂ de amendă după ce NU a purtat mască la UNTOLD / Foto: Facebook Sindicatul Europol
Lucian Bode SCAPĂ de amendă după ce NU a purtat mască la UNTOLD / Foto: Facebook Sindicatul Europol

Ministrul de Interne, Lucian Bode, scapă de amendă după ce nu a purtat mască de protecție la festivalul Untold. 

După o lună de la festivalul Untold, autoritățile au stabilit că ministrul de Interne, Lucian Bode nu a încălcat nicio regulă sanitară, asta deși acesta fusese surprins fără mască de protecție în timpul evenimentului, transmite Realitatea Plus. Festivalul a avut loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca. 

Lucian Bode a fost surprins fără mască în timp ce se afla în zona VIP, într-un spațiu al stadionului Cluj Arena. Imaginile apărute în spațiul public ar fi fost surprinse într-o zonă unde se consumau băuturi non alcoolice și mâncare, iar purtarea măști de protecție nu este obligatorie în astfel de spații, potrivit autorităților. Totuși, clipul în care ministrul stă în mulțimea de oamenii fără mască a stârnit un val de revoltă printre internauți.

Sindicatul Europol: Legea în România se împarte între "jmecheri" și ”fraieri”

Fotografia a fost publicată atunci de Sindicatul Europol. Aceștia au criticat dur atunci faptul că ministrul de Interne și-a dat masca de protecție jos în timpul evenimentului, acuzând că legea în România nu se aplică la fel pentru toți românii.

"Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor "wanna be", Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție. Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri". Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor. După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă.", au scris atunci cei de la Europol pe pagina de Facebook.

VEZI ȘI: Rafila: Acum se văd efectele festivalurilor de la Cluj. Replică dură pentru Emil Boc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel