Legea salarizării. Olguța Vasilescu: Fără procedură de urgență

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a declarat luni că nu a cerut procedură de urgenţă pentru proiectul legii salarizării unitare, pentru că vrea ca această iniţiativă să fie dezbătută. 

"Legea salarizării unitare a fost depusă astăzi la Biroul permanent al Senatului, este prima cameră sesizată. Sunt 205 semnături ale parlamentarilor din coaliţia de guvernare pe această lege şi aşteptăm acum să fie distribuită către comisii să începem să intrăm pe dezbaterea ei. Noi nu am solicitat procedură de urgenţă, considerăm că această lege va trece într-o lună prin Camera Deputaţilor şi prin Senat fără procedură de urgenţă. Dacă am fi cerut procedură de urgenţă ar fi însemnat că anumite termene ar fi fost foarte strânse şi noi chiar vrem să fie dezbătută această lege, având în vedere că este foarte importantă, că de acum înainte foarte mulţi ani nu ar trebui să mai sufere niciun fel de modificări şi atunci nu vrem să ne angajăm răspunderea pe ea aşa cum a făcut-o guvernul Boc şi s-a văzut ce a ieşit după câte corecturi au trebuit făcute la acea lege", a spus Olguţa Vasilescu la Palatul Parlamentului. 

Ea a adăugat că au fost luate în calcul toate termenele în aşa fel încât de la 1 iulie legea salarizării să intre în vigoare. 

"Din partea parlamentarilor coaliţiei ne-au venit câteva zeci de amendamente, parte dintre ele au fost preluate în corpul legii care s-a depus astăzi. Este foarte adevărat că nu au fost modificări de substanţă, ci mai mult de tehnică", a menţionat ministrul Muncii. 

Proiectul legii salarizării unitare a fost înregistrat luni la Senat, fiind semnat de 205 parlamentari PSD şi ALDE, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel