Laurette, după ce a fost bătută de un bărbat într-un hotel: Este o minciună! Scurgere de informații

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Laurette a avut o primă reacție după ce a fost bătută de un bărbat într-un hotel din București.

“În legătură cu agresiunea a cărei victimă am fost în urmă cu două seri, aş dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte:

Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natură sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de poliţie mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani. Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă.

"Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală"

Mai grav decât atât este faptul că presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliţie, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în faţa opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală. Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală. 

Aceasta este ultima comunicare publica pe care o facem în cauză atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt victimă, trebuie să fiu supusă oprobriului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată”, a scris Laurette pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel