Lansarea vaccinului anti-COVID, amânată. Ce au arătat ultimele rezultate clinice

Sanofi şi GlaxoSmithKline (GSK) au spus care sunt ultimele rezultate clinice ale vaccinului anti-COVID-19, anunțând amânarea lansării.

Sanofi şi GlaxoSmithKline (GSK) au declarat că ultimele rezultate clinice ale vaccinului anti-COVID-19 pe care îl dezvoltă au arătat un răspuns imun insuficient în rândul persoanelor vârstnice. În consecinţă, companiile au amânat lansarea spre sfârşitul anului viitor, marcând un regres un combaterea pandemiei de coronavirus, notează Reuters.

Acţiunile grupului francez Sanofi au scăzut cu 2,8% în urma anunţului, în timp ce GSK a înregistrat un declin de 0,2% pe bursa din Londra. Cele două companii au declarat că vor efectua un nou studiu de-a lungul lunii februarie, sperând să obţină un vaccin eficient până la sfârşitul anului viitor, scrie Mediafax.

Una dintre cele mai cunoscute tehnologii de creare a vaccinurilor, afectată

Eşecul afectează una dintre cele mai cunoscute tehnologii de creare a vaccinurilor – utilizată împotriva virusului Papiloma şi hepatitei B – care se foloseşte de introducerea în corp a proteinelor dezvoltate în laborator pentru a forţa sistemul imunitar să producă un răspuns de apărare împotriva virusului SARS-CoV-2.

De asemenea, anunţul întăreşte căutarea unor abordări noi, precum cele alese de Pfizer/BioNTech şi Moderna, care folosesc tehnologia genetică mRNA, prin care „păcălesc” corpul să producă aceste proteine. Vaccinurile produse de cele trei companii oferă o eficienţă de aproximativ 95%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel