EXCLUSIV  La ce să se aștepte românii în Anul Iepurelui de Apă. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Atenție la aceste lucruri!

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză, a venit cu recomandări pentru români pentru anul 2023, anul Iepurelui de Apă.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală și metafizică chineză și numerologie a spus și la ce să fie atenți românii din punct de vedere al sănătății și deplasărilor pe cuprinsul țării în Anul Iepurelui de Apă:

„S-ar putea să ne confruntăm cu blocaje la nivel de relații, la nivelul zonei de business și la nivelul imaginii țării. Cei care călătoresc spre nord-vest ar trebui să fie foarte atenți pentru a fi păziți de accidente. Când ne urcăm în mașină trebuie să știm cum să gândim ca să ne protejăm de anumite energii. Zona de est a României ar putea fi traversată de îmbolnăviri mai dese și, de asemenea, în zona de sud-est vorbim de multe dispute.

De asemenea, vor fi certuri și neînțelegeri între părinți și copii, care vor fi mai multe decât de obicei, și vor fi certuri și dispute între parteneri de business“, a spus Nicoleta Ghiriș.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Horoscop Chinezesc. Astrolog, previziune despre Schengen și România / video

„Un an cu foarte multe tentații“

„Atenție și la loialitatea oamenilor. Să încercăm să nu avem așteptări foarte mari în acest an, pentru că realitatea s-ar putea dovedi că e diferită. Recunoașterea, dar și resursele vor fi o piatră de încercare, pentru că vorbim de acele așteptări care s-ar putea să nu coincidă cu realitatea.

Din punct de vedere al sănătății, oamenii să fie atenți la oase, piele sau la probleme ginecologice și sistemul digestiv. Atenție mărită și la depresii.

S-ar putea să mai deplângem o lipsă de resurse și suport, mai ales cu aceste prețuri care tot cresc, iar în relații trebuie să fim mai cu picioarele pe pământ. Este, totodată, un an cu multe tentații atât la bărbați, cât și la femei, și trebuie să fim foarte precauți“, a conchis astrologul Nicoleta Ghiriș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel