Kovesi, audiere. Dancă: Atac politic împotriva magistraţilor şi procurorilor care deranjează

Mihai Ciobanu / 13 feb 2019 / 23:13
Ionel Dancă, purtător de cuvânt PNL
Ionel Dancă, purtător de cuvânt PNL

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, apreciază că citarea Codruţei Kovesi la audieri chiar în ziua în care urmează să se prezinte la Bruxelles pentru susţinerea nominalizării sale la funcţia de Procuror şef al Parchetului European "este absolut scandaloasă".

"Citarea Laurei Codruţa Kovesi la audieri, pentru a fi pusă sub învinuire, chiar în ziua în care urmează să se prezinte la Bruxelles pentru susţinerea nominalizării sale la funcţia de Procuror şef al Parchetului European este absolut scandaloasă. Această citare reprezintă dovada cea mai puternică până în acest moment că Secţia specială de anchetare a judecătorilor şi procurorilor este o armă politică folosită de infractorii din PSD şi ALDE împotriva Justiţiei din România. (...)

Iată, secţia specială de anchetare a magistraţilor este un instrument de atac politic împotriva magistraţilor şi procurorilor care deranjează interesele infractorilor din PSD şi ALDE. Nu vorbim aici doar de Laura Codruţa Kovesi, ci de orice magistrat care deranjează interesele unor infractori politici", a scris Dancă, miercuri, pe Facebook. 

Vezi şi: Parlamentul european. Copyright-ul va schimba fundamental internetul

Guvernul, atacat de propriii oameni. Ilan Laufer, acuzații de SABOTAJ