Klaus Iohannis, ședință de evaluare a măsurilor cu privire la COVID-19

Klaus Iohannis va avea marți, 21 aprilie a.c., ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

Potrivit  Administrației Prezidențiale au fost convocați  premierul Ludovic Orban, ministrul  Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

La finalul ședinței, Președintele României va susține o declarație de presă. DC News va relua declarația președintelui Klaus Iohannis.

Convocarea  de la Palatul Cotroceni vine în contextul în care în ultimele zile au avut loc confruntări violente între organele de ordine și populație în mîi multe localități din țară. Nu este exclusă emiterea unei noi ordonanțe referitoare la starea de urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel