EXCLUSIV  Rafaelo Varga dezvăluie secretul lui Streinu-Cercel: Așa ne-a zis să ne protejăm de coronavirus

Jurnalistul Rafaelo Varga a relatat secretul profesorului Streinu-Cercel care l-a ajutat să nu se infecteze cu coronavirus în condițiile în care ziaristul transmite de pe frontul de la Suceava unde este cel mai mare focar.

Jurnalistul Rafaelo Varga a explicat cum trebuie date jos mănuşile, vizierele şi măştile, astfel încât să evităm să intrăm în contact cu zonele posibil contaminate.

Într-un interviu acordat DC News, jurnalistul România TV Rafaelo Varga a spus cum i-a explicat profesorul Streinu-Cercel că trebuie procedat atunci când trebuie să dai jos masca, mănuşile, combinezonul şi viziera folosite pentru a evita infectarea cu coronavirus, astfel încât să nu existe contact cu zonele posibil contaminate ale acestora. 

"Profesorul Streinu-Cercel ne-a explicat că e bine să folosim tot timpul două perechi de mănuşi. Primul strat care să acopere combinezonul la încheieturi, iar a doua pereche de mănuşi la exterior. Tot timpul, după fiecare mişcare, trebuie să le dezinfectăm cu spirt, cu dezinfectant, cu orice produs de acest gen. În primul rând, trebuie să dăm viziera jos, dezinfectăm viziera, după care trebuie să dăm combinezonul jos", a explicat Rafaelo Varga.

VIDEO: 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel