Jurnalist la Europa Liberă DEMOLEAZĂ teoriile conspiraţiei. Iolanda Bădiliţă: UE nu e tătucul nimănui

Iolanda Bădiliţă, jurnalist la Radio Europa Liberă, a demontat toate teoriile conspiraţiei legate de pandemia de coronavirus şi a transmis că Uniunea Europeană nu poate fi privită ca "un tătuc". 

"Valuri de speculații zilele astea pe net: că americanii și europenii au vrut să îi distrugă pe chinezi, și chinezii au fost mai deștepți și au întors-o împotriva noastră, că bursele, că acțiunile, corporațiile și Big pharma... Că UE nu e bună de nimic, că, uite cum nu au ajutat ei Italia.

Postul ăsta este pentru cei care nu au bani de acțiuni pe bursă, care nu dețin vreo companie din Big Pharma, care nu sunt chinezi și care, în general, fac parte, ca și mine, din masa de cetateni europeni cu familii și copii. Noi, ăștia mici, furnicutele care duc în spate... un grăunte de lume.", a scris Iolanda Bădiliţă pe Facebook. 

"UE nu este tătucul nimănui"

"UE nu este TĂTUCUL Italiei, nici al României, nici al UK, nici al nimănui. UE este un proiect fantastic în care un număr de state s-au asociat pentru drepturi fundamentale și bunăstare. România este privilegiată că este în UE, asta după ce a stat pe margine toată istoria ei și a tot încercat să fie într-un club sau altul și... nimic. Acum suntem în acest club. Minunat. Ne-a costat asta? Desigur! Dar cine ne-a spus că în viață doar primim? Probabil de la comuniști avem astfel de idei.

Nu. În viață primim, dar și dăm. Asta e regula. Nescrisă, dar sfântă. Chiar și în comunism am primit și am dat. Altul era însă trocul. Așa că să fim mulțumiți că avem privilegiul de a nu mai privi de pe margine, să lăsăm speculațiile cu bursele și Big Pharma, care nu ne țin sănătoși și... vii. Doar statul in casă ne ține vii. Până se descoperă vaccinul.", a conchis jurnalista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel