EXCLUSIV  Juncker, înlocuit la conducerea CE. Nicolai: ''Se vorbește deja la Bruxelles''. Cine este - EXCLUSIV

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Europarlamentarul Norica Nicolai a spus în cadrul DCNews Live numele persoanei care ar putea să îi ia locul lui Jean-Claude Juncker la conducerea Comisiei Europene.

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, a vorbit la DCNews despre cine crede că va prelua președinția Comisiei Europene, și anume Angela Merkel ar fi cea care îl va înlocui pe Jean-Claude Juncker.

Germania ne amenință direct cu activarea Art. 7. Bulgarii nu sunt foarte interesați, dar nici eu nu pot fi exceptați de la această împrejurare. De ce? Pentru că probabil s-au așteptat ca după extindere, noi să fim de fapt o piață și o majoritate tăcută care să urmeze întreg politicul sau altul, fie Paris, fie Berlin. S-au trezit că lucrurile nu stau deloc așa. Polonia a fost puternic dominată de un sentiment de prioritate a construcției interne. Noi, cum a bătut vântul și în funcție de cine a condus Bucureștiul, președinte sau Guvern, eu cred că viitorul președinte al Comisiei Europene poate fi doamna Merkel și că tot ce aleargă acum pe turnantă, pentru toate partidele politice, de fapt nu vor conta...Se vorbește deja la Bruxelles.

Doamna Merkel are o problemă internă și această problemă internă se va acutiza. După 12 ani cât a domnit doamna Merkel în Germania și în politica europeană, este timpul să te retragi, dar doamna Merkel este o femeie încă tânără și va dori să spună ceva în politica europeană și să securizeze Germania, a declarat Norica Nicolai, în cadrul interviului acordat DCNews.

Umărește răspunsul integral în VIDEO


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel