Jelena Grubisic (CSM Bucureşti) - Vom lupta cu Rostov şi sperăm ca la final să câştigăm

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Jelena Grubisic, a declarat, joi seara, că fiecare jucătoare va lupta în meciul cu Rostov pe Don, programat, vineri, în Liga Campionilor, şi speră ca la final formaţia sa să iasă învingătoare.

"Cred că suntem pregătiţi pentru meciul de mâine, chiar dacă nu am avut prea mult timp după partida cu Team Esbjerg, pentru că am ajuns acasă luni. Rostov este o echipă bună, deja sunt trei ani de când sunt împreună ca şi lot. Îl au ca antrenor pe Ambros Martin, iar acest lucru este un avantaj pentru că este un mare tehnician. Rostov este un adversar tare, a jucat sezonul trecut în Final4 şi de aceea cred că ne aşteaptă un meci dificil. Sper că întreaga echipă va ieşi în evidenţă şi că fiecare jucătoare va juca foarte bine. În primul meci, cel din Danemarca, Denisa Dedu a avut o evoluţie extraordinară. Să sperăm că va repeta jocul acela şi că toţi ceilalţi vom contribui la un rezultat bun. Vom lupta şi sperăm ca la final să câştigăm", a spus jucătoarea croată la finalul antrenamentului de joi seara.

"Adrian este nou ca antrenor principal, dar el este cu noi de la început, ca secund. E foarte plăcut să lucrăm cu el, cunoaşte multe lucruri şi încearcă mereu să înveţe. Ne dă putere şi energie, iar acest lucru este foarte bine", a adăugat Grubisic referitor la noul antrenor al formaţiei din Capitală, Adrian Vasile.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, vineri, de la ora 20:30, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia rusă Rostov pe Don, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a Grupei B a Ligii Campionilor.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel