Jelena Grubisic (CSM Bucureşti): Meciul cu Lubin va fi un antrenament bun pentru partidele cu Esbjerg şi Rostov

Handbalista croată a echipei CSM Bucureşti, Jelena Grubisic, a declarat, vineri seara, că partida cu MKS Perla Lubin, ultima clasată din grupa B a Ligii Campionilor, va fi un antrenament bun înaintea întâlnirilor cu Team Esbjerg şi Rostov pe Don. 

'Fiecare meci este important în felul lui. Chiar dacă adversarele noastre de duminică nu vor trece de faza grupelor şi pentru noi punctele puse în joc nu înseamnă nimic, cred că este un meci foarte important pentru echipă. Atmosfera va fi mai bună, va fi una pozitivă după o victorie, iar acest meci este de asemenea un antrenament bun pentru partidele cu Esbjerg şi Rostov.

Cu siguranţă nu ne aşteaptă un meci uşor acolo, mai ales că am înţeles că adversarele noastre vor avea în tribune suporteri de la echipa de fotbal, deci atmosfera va fi una bună, iar ele vor încerca să arate că pot juca mai bine decât până acum. Nu ştiu dacă la noi va juca Cristina (n.r. - Cristina Neagu), dar sperăm că va putea să intre. Nu a jucat în acest sezon şi e important şi pentru ea să simtă atmosfera din cadrul echipei. Sperăm să revină în acest meci şi apoi să continue să joace', a spus jucătoarea croată.

Concurenţa cu Denisa Dedu este una pozitivă, susţine Grubisic. 'Este important că suntem în formă amândouă, nu contează cine este în poartă. Cea care poate ajuta echipa mai mult trebuie să fie acolo. Eu sunt foarte fericită că Denisa este alături de noi, la fel şi Mădălina (n.r. - portarul Mădălina Ion), chiar dacă ea nu joacă în Champions League. Însă avem trei portari buni în lot şi asta contează mult', a menţionat handbalista. Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, în deplasare, formaţia poloneză MKS Perla Lubin, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a grupei B a Ligii Campionilor, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel