Iulia Curea despre schimbarea antrenorului la CSM Bucureşti - Nu e normal să nu avem continuitate

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Iulia Curea, a declarat, joi, după demisia tehnicianului Tomas Ryde şi instalarea lui Adrian Vasile, că schimbarea antrenorilor nu este un lucru normal pentru că formaţia nu are continuitate.

Întrebată ce părere are despre faptul că CSM Bucureşti a schimbat 12 antrenori în 4 ani, ea a răspuns: "După cum se vede nu e foarte bine, nu e normal să nu avem continuitate. Dar nu putem face nimic. În situaţia de faţă, Tomas a luat singur decizia. Adică aşa cred, pentru că din câte am înţeles nu a fost decizia clubului".

"Plecarea lui Tomas a fost neaşteptată pentru noi. Nu ştiam, pur şi simplu el s-a întors de la echipa naţională şi a luat această decizie. A venit la antrenament şi ne-a spus. Ne-a surprins, normal, pentru că nici n-a început Liga Campionilor. Nu ştiu exact ce l-a determinat, dar cred că sunt mai multe probleme, nu doar cele financiare. Am înţeles că sunt şi unele probleme de sănătate în familia lui... poate toate au contat. E normal ca şi Adi Vasile să primească o şansă ca antrenor principal pentru că este de atâţia ani la clubul ăsta. Eu îl respect întotdeauna pe cel care este antrenor, indiferent că este principal sau secund", a adăugat ea.

Iulia Curea a menţionat că meciul cu Team Esbjerg, programat la 6 octombrie, este unul important având în vedere că este primul al noului sezon al Ligii Campionilor. "Este un meci foarte important, critic dacă pot spune aşa, pentru că e un nou început şi avem iar multe accidentări. Dar mergem acolo să câştigăm. Obiectivul rămâne calificarea în Final4, nici nu se pune problema. Şi asta ne dorim şi noi, nu doar conducerea clubului. Eu aş putea să spun dinainte că ajungem sigur acolo, dar în niciun sport nu e nimic sigur. Însă noi încercăm pentru că sperăm ca jucătoarele accidentate vor reveni şi vom reveni pe drumul cel bun. Urmează o perioadă de foc, dar cele care suntem sănătoase vom face totul ca să câştigăm fiecare meci", a precizat Curea.

Antrenorul suedez al formaţiei de handbal feminin CSM Bucureşti, Tomas Ryde, a demisionat, marţi, din funcţie din "motive personale", postul de principal fiind preluat de secundul Adrian Vasile, cel care se află în cadrul clubului din anul 2014.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel