Inițiativa Fără Penali, semnături. Herjeu: S-au lăsat păcăliți

farapenali
farapenali

Radu Herjeu i-a criticat dur pe cei de la Inițiativa "Fără Penali în Funcții Publice" după ce au anunțat că au strâns un milion de semnături.

Radu Herjeu susține că Inițiativa "Fără Penali în Funcții Publice" a reușit să manipuleze un milion de oameni care și-au oferit sămnătura. Mai mult, susține că este cea mai amplă "operațiune de PR din istoria politicii românești".

"Nimeni n-a fost în stare să prezinte o listă cu hoții/corupții condamnați definitiv"

"Cea mai amplă operațiune de PR din istoria politicii românești și-a încheiat apoteotic prima fază: un milion de cetățeni au fost convinși să semneze o inițiativă care i-ar scăpa de 3 (trei) oameni din Parlament, din care doar unul condamnat pentru corupție! 
Un milion de oameni s-au lăsat păcăliți de titlul manipulator al inițiativei și de întreținerea voită a confuziei legate de statutul de ”penal”! Plus propaganda care a repetat obsesiv că țara e condusă de hoți și corupți. Atât doar că, în pofida insistențelor mele, nimeni n-a fost în stare să prezinte o listă cu hoții/corupții condamnați definitiv și care ”conduc țara” acum! Dar pe milionul ăla nu-l interesează decât ambalajul sclipicos în care un partiduleț își vinde impostura!", scrie jurnalistul radu Herjeu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel