Ibrahimovic revine la AC Milan, în derby-ul cu Lazio

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic este pregătit să joace din nou pentru AC Milan în acest weekend, după o absenţă de patru luni, a anunţat antrenorul echipei italiene de fotbal, Stefano Pioli, citat de Reuters. 

Ibrahimovic, care nu a mai evoluat pentru milanezi din luna mai, din cauza unei accidentări la genunchi, îşi va face revenirea în echipa 'rossonera' duminică, la meciul cu Lazio Roma din Serie A.

'Ibra ştie că patru luni departe de gazon înseamnă o perioadă lungă. El a lucrat zi şi noapte pentru a se recupera după această leziune. Acum este bine, însă nimeni de la AC Milan nu poate juca toate cele şapte meciuri pe care le avem de disputat în următoarele trei săptămâni', a spus Pioli în cursul unei conferinţe de presă.

Ibrahimovic revine la momentul potrivit

Starul suedez revine la momentul potrivit, deoarece AC Milan se pregăteşte să-şi înceapă campania în noua ediţie a Ligii Campionilor, miercuri împotriva formaţiei engleze FC Liverpool. Antrenorul milanezilor a precizat că atacantul francez Olivier Giroud, testat pozitiv la Covid-19 la începutul acestei luni,, nu va juca în meciul cu Lazio, însă ivorianul Franck Kessie este disponibil pentru acest joc, fiind refăcut după o accidentare. 

Nebunie pe 'Teatrul Viselor' la revenirea lui Cristiano Ronaldo. A marcat de două ori în Manchester United - Newcastle

Amintim faptul că un alt fotbalist celebru, Cristiano Ronaldo, a revenit la Manchester United, după 12 ani. Starul portughez a fost titular și a marcat de două ori, împotriva formaţiei Newcastle, programat pe stadionul Old Trafford, în cadrul etapei a patra a campionatului de fotbal al Angliei.

Cristiano Ronaldo (36 ani) evoluează în tricoul cu numărul său favorit, 7, pe care suporterii grupării din Manchester s-au înghesuit să-l cumpere după anunţul întoarcerii lusitanului la echipa lor.

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a decis să-l folosească pe Cristiano Ronaldo într-o linie ofensivă cu trei jucători, printre care şi Jadon Sancho, o altă achiziţie de marcă făcută de Manchester United în această vară. 

Înaintea partidei, Ronaldo a fost așteptat și ovaționat, la intrarea în stadion, de mulți fani ai lui Manchester United. VEZI VIDEO AICI!

Cristiano Ronaldo s-a întors după 12 ani pe Old Trafford


Ronaldo s-a despărţit de Juventus pe data de 27 august şi s-a întors după 12 ani pe Old Trafford, la echipa unde a devenit o vedetă şi unde a lucrat cu tehnicianul scoţian.

Atacantul, care în februarie va împlini 37 de ani, a spus că vrea "să scrie istorie" cu United şi a adăugat că plecarea sa de la Juventus a fost "cea mai bună decizie" pe care a luat-o. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel