EXCLUSIV  HOROSCOP septembrie 2019. Astrologul Daniela Simulescu: Relații, carieră, schimbări. Ce ți se pregătește

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, prezintă previziunile pentru luna septembrie.

„Prima jumătate a lunii septembrie stă sub semnul unui stellium în Fecioară, adică a unei aglomerări de aștri în acest semn. Mai exact Soarele, Mercur, Venus și Marte. De aceea trecem la numărat bobocii și la făcut curățenie. În a doua parte a perioadei, vom fi mai dispuși să dăm importanță relațiilor și colaborărilor”, a spus Daniela Simulescu.

Berbec


Munca este protagonistul lunii în filmul vieții tale. Te gândești doar că cum să eficientizezi activitatea zilnică și cum să scapi de procrastinare, lene și fuga de responsabilitate. Este important să devii mai practic și să nu fugi după tot felul de acțiuni care să îți consume timpul și resursele degeaba.

Taur

Iubirea ta capătă noi haine în luna septembrie. Trigonul dintre Uranus și toate acele planete din Fecioară va provoca o raritate în viața ta: dorința de a te purta altfel cu persoana iubită, de a-ți declara sentimentele. Dacă ești singur, învață să te pui mai mult în valoare.

Gemeni

Vei face curățenie în locuință, dar și în viața de familie. Nu îți dorești neapărat asta, dar evenimentele lunii te vor provoca, te vor scoate din zona de confort. Și sa să nu intri într-o ceață, va fi nevoie multă ordine în rutina zilnică.

Rac

Vei fi pe drumuri mai tot timpul. De asemenea, dintr-o dată va trebui să comunici mai mult ca niciodată. Fii foarte atent la actele pe care le întocmești. Orice neatenție va aduce timp pierdut și mulți nervi.

Leu

Îți vei face, într-un mod foarte responsabil, un tabel cu veniturile și cheltuielile tale. Preocuparea principală va fi aceea de a-ți eficientiza bugetul astfel încât să poți cheltui mai mulți bani pentru dezvoltarea personală.

Fecioară

În prima parte a lunii, nimeni și nimic nu îți va sta în cale. Infuzia de energie primită de la toți aștrii care tranzitează semnul tău te va activa la nivel maxim. Profită de curajul dobândit pentru a-și cere drepturile la locul de muncă.

Balanță

Trebuie să îți dai seama că până nu scapi de ce nu a funcționat în trecut nu vei putea să găsești echilibrul vital pentru viitor. Nostalgia este bună, însă cu măsură. Te vei retrage din viața publică pentru a-ți linge rănile și pentru a-ți reîncărca bateriile. Somnul va fi cel mai apropiat aliat.

Scorpion

Vei tânji după dovezi de validare din partea apropiaților pentru că ai în plan multe proiecte și nu ai vrea să ai parte de vreun eșec. Ascultă părerea celorlalți, fă o analiză serioasă a resurselor și nu mai sta pe gânduri. Treci la treabă!

Săgetător

Nu te vei putea plânge deloc de plictiseală în septembrie. Ai mult curaj, dar dai și peste multe obstacole și tensiuni care, aparent, îți consumă timpul aiurea. Nu te îngrijora mai mult decât este cazul, dar nici nu te arunca așa în necunoscut.

Capricorn

Când toată lumea se întoarce din vacanță, tu începi să ai dor de ducă. Și chiar dacă s-a terminat concediul, tot vei găsi o metodă prin care să călătorești, în țară sau în afară. În plus, vei avea o foame serioasă de cunoaștere, sentiment care îți va provoca dorința de a citi sau de a căuta locuri pline de spiritualitate.

Vărsător

Septembrie este o lună nemaipomenită pentru a te descoperi din toate punctele de vedere, pentru ați testa limitele și pentru a-ți măsura nivelul pasiunii. Cei care doresc să facă un credit, vor avea de făcut mai multe demersuri ca niciodată în acest sens. Important este să nu renunțe.

Pești

A nouă lună a anului va fi bună pentru nativii singuri care doresc să cunoască pe cineva, să intre într-o relație. Vor cunoaște diverse persoane și vor avea de une alege. Pentru ceilalți va fi vital să lămurească cu partenerul o serie de aspecte neplăcute, pe care le-au tot evitat până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel