Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop iulie 2019 pentru toate zodiile. Astrolog DCNews: Aventură şi dramatism

Horoscop iulie 2019
Horoscop iulie 2019

Daniela Simulescu vă prezintă horoscopul lunii iulie 2019 pentru toate zodiile. 

„Luna iulie vine la pachet cu multă aventură, dramatism și nevoia exegarată de ne afișa sentimentele sau de a ne victimiza. Retrogradarea lui Mercur din semnul Leului în semnul Racului, careul lui Marte din Leu cu Uranus din Taur incă din primele zile, tranzitul lui Venus in Rac, dar mai ales cele doua eclipse (de Soare pe 2 iulie, de Luna pe 16 iulie) sunt protagoniștii astrologici ai celei de-a saptea lună a anului. Și ne promit că nu ve vom plictisi deloc", spune Daniela Simulescu.

Berbec

Tendința principală va fi una de a autosabotare. Tu mai ai de rezolvat probleme acasă sau în familie, dar parcă ai vrea să te preocupi mai mult de plăceri și pasiuni. Ceilalți vor vedea o mască a unui om atotputernic, capabil să își organizeze perfect viața, dar de fapt vei fi un ocean de emoții șinesiguranțe.

Taur

Tu vei prinde curaj să te manifești, să ceri mai ușor ceea ce îți dorești, doar că te va cuprinde o stare de nemulțumire profundă și vei simți că trebuie să schimbi ceva, doar că va dura mult timp până îți vei da seama ce anume.

Gemeni

Total pleaca de la bani luna aceasta. Și bucuriile, și tristețile. Afli că ai datorii vechi, facturi mai mari și cheltuieli neprevăzute pentru casă sau familie. Te vei agita enorm din această cauză și îi vei afecta pe toți din viața ta. Fii mai chibzuit.

Rac

Nevoia de a face investiții sin propria persoană este la cote maxime. De aceea te vei preocupa încă din primele zile de înfățișare, de cum te prezinți, de atitudine și bineînțeles de acumularea unor noi informații care să te facă mai vizibil.

Leu

Vei provoca multe conflicte în jurul tău, însă nu îți vor folosi deloc de data aceasta. Victimizarea la care apelezi de obicei pentru a primi atenție acum nu își va mai face deloc efectul. Din contră, ceilalți se vor detașa mai ușor de tine și vei avea senzația că ai rămas singur pe lume.

Fecioară

Luna debuteazâ cu dorința de a renunța la oameni, lucrur sau evenimente. Tocmai ca să simți că faci curățenia necesară pentru starea ta de bine. Cu Mercur retrograd, lucrurile vor fi mai îngreunate, dar nu imposibile.

Balanță

Dintr-o dată te vei trezi, la muncă, cu multe proiecte vechi care se pare că nu au fost rezolvate cum trebuie. Și de aici vor fi multe discuții și neînțelegeri cu șefii și colegii care vor mai repede in concediu. Partenerul de viață nu va fi atât de aproape de tine și asta te va enerva peste măsură.

Scorpion

Deși este vară și se presupune că toată lumea își face planuri de vacanță, tu simți că ai o oportunitate de a crește din punct de vedere profesional. Și vei apela la toate resursele necesare. În plus, nimeni nu își va da seama de ce anume pregătești.

Săgetător

Te voi ruga să ai mare grijă în toate călătoriile sau drumurile pe care le vei face luna aceasta. Sunt posibile întârzieri, neplăceri, pierderea actelor, clipe de comunicare defectuoasă. Evită să pleci cu foarte multe așteptări pentru că vei risca sa fii repede dezamăgit.

Capricorn

Cei din jurul tău te vor împroșca din toate direcțiile cu lucruri neștiute până acum, pe care ți le-au ascuns cu voie bună. Chiar și partenerul de viață a făcut asta. Nu te vei simți deloc confortabil, dar vei încerca să faci față. Nu te abține de la reproșuri.

Vărsător

La serviciu vor fi foarte multe aspecte care îți vor solicita atenția totală și multă dedicare. Colegii nu vor fi de mare ajutor, de aici și situații mai neplăcute. Partenerul promite multe, dar nu îl crede așa usor. Cere multe dovezi înainte.

Pești

Va fi o lună în care îți vei da seama că iubirea este cea care contează cel mai mult în viață. Iubirea de sine, pentru persoanele dragi, pentru copii. Vei face tot posibilul să te bucuri cât mai mult de viață, deși sarcinile cotidiene te vor scoate din când în când din zona de confort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel